OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL – ,Echilibru’ la Control

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL – ,Echilibru’ la Control

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL – ,Echilibru’ la Control

Azi n-ați cântat ,Luna ta’! Ah, am venit special pentru ,Descusută’! Vrem ,Postumul stâng’! Am venit de la Cluj special să aud ‚Spre înălțime’ și n-ați cântat-o! 

Știm că e supărător să nu auzi cântecul preferat. Ca ascultători de muzică și fani devotați, și noi așteptăm cu sufletul la gură la concertele preferaților noștri să auzim cântecul ăla. Cel care înseamnă așa de mult pentru fiecare dintre noi. Pe de altă parte ne bucură enorm că am ajuns să fim nevoiți să alegem la fiecare concert dintre cele treizeci de cântece pe care le avem. Și să ne fie teribil de greu de fiecare dată să lăsăm pe dinafară unele sau altele dintre cântece. Să negociem playlisturi, să se bosumfle cel dintre noi al cărui preferat de moment rămâne pe dinafară acum. Dar asta înseamnă că toate cântecele sunt bune, că sunt relevante și valoroase și iubite. Și de noi și de voi. Iar gândul ăsta ne face foarte fericiți.

La final de martie, la noi acasă, în Control Club, locul unde a început povestea om la lună, vom face un concert complet. Vom cânta, trei zile la rând, toate cântecele noastre de până acum. Vom avea câte o zi dedicată unui album, dar vom cânta de fiecare dată și cele mai iubite cântece de pe celelalte două. Un fel de "the best of so far", plus rarități și reinterpretări.

Vom face această serie de concerte cu ocazia lansării celor trei viniluri om la lună, cu gândul la ce a fost până acum și cu bucurie și încredere pentru ce va urma.

Avem bilete individuale pentru fiecare zi în parte dar și varianta de bilet-abonament (în număr limitat de 150 bilete) pentru toate cele trei zile, la un preț special.

om la lună lansează pe vinil cele trei albume de studio și pornește în cel mai mare turneu național din istoria trupei. om la lună | Totul pe vinil.

Trei luni și peste 20 de concerte, în care trupa aduce în fața publicului cântecele cunoscute și deja iubite, într-un show cu multă energie și emoție. Turneul începe pe 3 martie și parcurge toată țara, încheindu-se pe 21 mai.

“Am început în vara lui 2018, cu o voce, o chitară și un pian. Au trecut aproape cinci ani, iar proiectul meu solo s-a transformat într-o trupă ce crescut cu fiecare concert și cu fiecare moment memorabil ce ne-a legat definitiv pe unii de ceilalți. Am trecut o pandemie împreună, am scris trei albume împreună, iar acum suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar. Cu bucurie și cu drag, așa cum a fost făcută.”Doru Pușcașu / om la lună

Despre om la lună

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ‚Dans’, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – ‚Echilibru’, pe care l-au lansat în iunie 2022. Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe