om la lună │ End of 2024 ── Control

om la lună │ End of 2024 ── Control

om la lună │ End of 2024 ── Control

A devenit deja o tradiție să încheiem anul la noi acasă în Control.

În 2024, anul în care ne propunem să lansăm noul album om la lună, vom avea trei concerte de final de an. Complet diferite, ca să fie loc pentru toate cântecele.

V-am promis că anul viitor o să ne vedem și mai des.

Hai cu noi! 😇

-----

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: “Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; “În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și “Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe