ABONAMENT FULL FESTIVAL

ABONAMENT FULL FESTIVAL One World Romania, ediția a 17-a

ABONAMENT FULL FESTIVAL

One World Romania, ediția a 17-a

„Alege!” este tema pe care o propune publicului Festivalul Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului ONE WORLD ROMANIA în 2024 la cea de-a 17-a ediție. Festivalul se va desfășura fizic în București în perioada 05 - 14 aprilie, la Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinema Union, Cinema Muzeul Țăranului și Centrul Ceh. O parte din filmele din selecție se vor putea vedea ulterior și în cadrul ediției online a festivalului, accesibilă în toată țara, între 15 și 25 aprilie. Abonamentul full festival early bird permite accesul la toate proiecțiile din cadrul festivalului, inclusiv cele din online (15 - 25 aprilie), la un preț redus.

Posesorii de abonamente de festival își pot rezerva locurile în sală pe Eventbook.ro bifând "Am abonament proiecții fizice OWR#17" în dreptul fiecărei proiecții alese. Nu se pot rezerva locuri la două sau mai multe proiecții programate la aceeași oră, în locații diferite. Rezervările nu sunt obligatorii, însă sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiecțiile dorite. Rezervările expiră cu 5 minute înainte de ora începerii proiecției.

Festivalul online are loc în perioada 15 - 25 aprilie și prezintă o selecție redusă de filme din programul fizic. Fiecare film poate fi vizionat o singură dată într-un interval de 48h de la accesare. Filmele sunt disponibile pentru vizionare doar de pe teritoriul României.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe