RETROSPECTIVA JOCELYNE SAAB 1 / JOCELYNE SAAB RETROSPECTIVE 1

RETROSPECTIVA JOCELYNE SAAB 1 / JOCELYNE SAAB RETROSPECTIVE 1 One World Romania, ediția a 16-a

RETROSPECTIVA JOCELYNE SAAB 1 / JOCELYNE SAAB RETROSPECTIVE 1

One World Romania, ediția a 16-a - RETROSPECTIVA JOCELYNE SAAB / JOCELYNE SAAB RETROSPECTIVE

RO

Libanul în criză

Original: Le Liban dans la Tourmente Liban, 1975, 75 min

Regia : Jocelyne Saab

La câteva luni de la incidentul din 13 aprilie 1975, în timpul căruia civili palestinieni au fost împușcați de miliția falangistă, cifrele sunt și mai înfiorătoare: 6.000 de morți, 20.000 de răniți, răpiri zilnice și o capitală pe jumătate distrusă. Acest film, un document unic despre războiul civil libanez, se întoarce la originile conflictului, așa cum este văzut de o societate care a mers la război cântând și cu avânt.

Proiecția va fi realizată în prezența lui Mathilde Rouxel.

EN

Lebanon in Turmoil

Original: Le Liban dans la Tourmente Lebanon, 1975, 75 min

Director : Jocelyne Saab

Months after the incident on April 13th 1975, during which Palestinian civilians were gunned down by the Phalangist militia, the numbers are even more horrifying: 6,000 dead, 20,000 injured, daily kidnappings and a capital city half destroyed. This film, a unique documentation of the Lebanese Civil War, goes back to the origins of the conflict as seen by a society that went to war singing and with their heads held high.

The projection will be held in the presence of Mathilde Rouxel. 

Biletele sunt valabile doar la data și ora inscripționate pe acestea. Rezervările facute prin abonamentele generale și de 5 intrări sunt valabile cu cel târziu 5 minute înainte de începerea filmului. Accesul spectatorilor în cinema după ora începerii filmului, așa cum este inscripționată pe bilet, nu este posibil.

Pentru accesul persoanelor cu dizabilități și al copiilor sub 12 ani, puteți solicita un bilet cu valoare 0 trimițând un email cu un document justificativ atașat către office@eventbook.ro cu minim 24h înainte de proiecția filmului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe